Het Rien Poortvlietmuseum ook in de weekends van november open.

Expositie “De wereld van Rien Poortvliet”!
Deze expositie is op dit moment te bezichtigen in het Rien Poortvlietmuseum op Tiengemeten. Volgend jaar komt er een gloednieuwe expositie van deze schilder/verteller.
Voor degenen die de expositie “De wereld van Rien Poortvliet” nog niet gezien hebben, kunnen dit nog beleven in de maand november. Deze expositie geeft een beeld van diverse facetten uit het leven van de schilder d.m.v. originele werken van de diverse boeken en de jaarkalenders. Tevens is zijn atelier in een van de ruimtes nagebouwd.
Eigenlijk zou het museum per 1 november de deuren sluiten, maar in de maand november kunt u in de weekends nog terecht om de expositie te bewonderen en wel op zaterdag en zondag van 11.30 uur tot 15.30 uur. Mis deze kans niet! De pont vertrekt vanaf Nieuwendijk op de hele uren m.u.v. 13.00 uur.
Natuurlijk is tijdens die openingstijden ook de kabouterzolder te bezoeken. Voor kinderen (en ook voor ouderen) een lust om daar te vertoeven. Ook het kabouterpad is dan nog te lopen.
In januari gaat de huidige expositie vervangen worden door nieuwe werken met als thema “Landschappen en dorpsgezichten”.
www.rienpoortvlietmuseum.nl
info@rienpoortvlietmuseum.nl Adrie Konijnendijk (06 30604550).

Comments are closed.