Als de dagelijkse dingen wat meer moeite gaan kosten, kan technologie u hierbij ondersteunen. Het kan meer comfort geven en een oplossing zijn voor dagelijkse uitdagingen. In de Inspiratiebus maakt u kennis met technologie voor alledag. Er zijn handige middelen te vinden om veilig en comfortabel te leven en wonen.


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: Gratis (inloop)
Locatie van de workshop: Bus rijdt rond langs drie locaties: ‘s-Gravendeel, Strijen en Numansdorp
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/inspiratiebus.html
Begindatum: 30 mei 2022
Aanvangstijd: 10:00
Einddatum:
Eindtijd: 18:00

Voor wie is de bus?

De technologie die in de bus te zien is, is interessant voor inwoners, mantelzorgers en professionals werkzaam in zorg en welzijn. De bus is helaas niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers, maar bij de bus gaan wij graag met u in gesprek om uw vragen te beantwoorden.

Waar en wanneer?

Op maandag 30 mei staat de Inspiratiebus op de volgende plekken:

• Van 10.00 tot 12.00 uur: Hendrik Hamerstraat in ’s Gravendeel
• Van 13.00 tot 15.00 uur: Stockholmplein in Strijen
• Van 16.00 tot 18.00 uur: Vlielanderstraat in Numansdorp

Een rondleiding in de bus duurt ongeveer 20 minuten. Een afspraak maken is niet nodig, u kunt gewoon langskomen. Deelname is gratis.

Komt u ook?

Op de locaties, naast de bus, kunt u onder het genot van een kopje koffie in gesprek met medewerkers van Welzijn Hoeksche Waard, Bibliotheek Hoeksche Waard en ambassadeurs van Lang Leve thuis en medewerkers van Alerimus en Wijkhuis, Huiskamer van de Wijk. Op de website ‘Lang Leve Thuis’ vindt u nog meer handige informatie, inspirerende voorbeelden en tips over wat u zelf kunt doen om fijn en zorgeloos te (blijven) wonen.

Comments are closed.