Plaats: Strijen
Locatie: Vestzaktheater Ludiek
Begindatum: 10 juni 2022
Aanvangstijd: 20:00
Einddatum: 10 juni 2022
Eindtijd: 22:30

Het Theatercollectief brengt “Lief en leed in een muzikale omlijsting”
Een avondvullend programma met 6 verrassende, ontroerende en grappige monologen én 1 dialoog.
Het maximum aantal bezoekers is 30, dus wees er snel bij!
Reserveren via: www.ludiek.nl/agenda

Toegangsprijs: € 10,–

Overige informatie:

Monoloog 1 – Het koffertje
Nel is 23 jaar getrouwd met Henk. Als Henk voor een belangrijke vergadering naar Heerenveen moet controleert Nel, voor de zekerheid of Henk wel schone zakdoeken in het koffertje heeft gedaan. Ze vindt geen zakdoeken, maar wel een zwembroek……….??..! !

Monoloog 2 – Pastinaak roze
Kees wordt er door zijn vrouw Elsie op uit gestuurd om voeringstof te gaan kopen in de kleur pastinaak roze! Dat blijkt geen eenvoudige opdracht en het verhaal wordt een beetje bizar als blijkt waarvoor de stof bedoeld is.

Monoloog 3 – Egmond aan Zee
Corine is nieuw in de praatgroep en wordt geacht iets over haar zelf te vertellen. Een leven vol liefdes. Het waren geen blijvertjes. Maar dat lag niet aan haar. Of ……??

Monoloog 4 – Direct – Indirect
Lenny is een enigszins verlegen en indirecte vrouw. Ze besluit hier wat aan te doen en neemt de tips van haar beste vriendin, die heel direct is, ter harte. Of het hierdoor allemaal duidelijk voor haar zelf is……??

Monoloog 5 – Vrouwen komen van Venus
Na een heerlijke vrijpartij is Peter als een blok in slaap gevallen. Het komt er echter niet echt van dat hij ook kan genieten van een rustige, lange nacht.

Dialoog – En altijd maar verlangen… (naar het boek van Frenk van der Linden)
Na een onmogelijk huwelijk en een bittere scheiding blikt een dochter met haar moeder terug op wat is geweest. Een scherp, pijnlijk en liefdevol familieportret, waarbij het verleden blijft bewegen.

Comments are closed.