Plaats: Oud-Beijerland
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum
Begindatum: 15 juli 2022
Aanvangstijd: 19:30
Einddatum:
Eindtijd: 21:30

Hoe mooi is de Hoeksche Waard? Dat is komende vrijdag bij de zomerfilm in het Oude Raadhuis in Oud-Beijerland te zien. In de maanden juli en augustus iedere vrijdagavond een film in het Oude Raadhuis. Deze week laten we op vrijdag 15 juli een film zien over de natuur en het werk van vele vrijwilligers voor de natuur in de Hoeksche Waard.

Toegangsprijs: € 6,00 (inclusief consumptie)

Overige informatie:

Deze film voert je mee door het prachtige natuurlandschap van de Hoeksche Waard, dat niet voor niets de status Nationaal Landschap kreeg. Een aantal van de activiteiten die de Vereniging Hoeksche Waards Landschap ontplooit voor het behoud en de verbetering van het milieu, de natuur en het dorpsschoon in de Hoeksche Waard is in beeld gebracht. Daarnaast spelen ook Staats Bosbeheer en Natuurmonumenten een rol in de film. Een natuurdocumentaire die zeker de moeite waard is.

Deze film verscheen in 2005. We zien de situatie van 17 jaar geleden. Inmiddels is er veel veranderd in de Hoeksche Waard. Na de pauze worden moderne beelden van het landschap getoond, onder meer van Tiengemeten.

Deze avond in de salon in het Oude Raadhuis komen het landschap op het eiland en de natuur aan bod. In de salon van het prachtige Oude Raadhuis | Waterstal 1 | vrijdag 15 juli | Aanvang 19.30 uur | entree € 6 inclusief consumptie. Aanmelden via de button op onze website.

Zie: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/zomerfilm–hoeksche-waard-natuurlijk-bekeken.html

Comments are closed.